Turkish Arabic English Russian Spanish

Genel Müdür'ün Mesajı

Genel Müdür Mesajı

Öncelikle ülkemizin güzide yerel sigorta şirketi olan Zirve Sigorta’nin bugünlere gelmesinde çok büyük katkısı bulunan çalışanlarımıza ve tüm emeği geçenlere içtenlikle teşekkür ederim.
Zirve Sigorta, 1996 yılından günümüze sigorta sektöründeki hizmetlerini üstün başarı ile artırarak devam etmektedir. Hizmetlerimizi her zaman bir öncekinden daha hızlı ve daha dinamik olarak müşterilerimize sunmaktayiz.Tüm ürünlerimiz ve sigorta piyasasında başlatmış olduğumuz uygulamalarımızda sektörün yenilikçi lider şirketi olmak için çalışmaktayız. Bu nedenle her yıl yeni bir ürünü halkımızın hizmetine sunmayı kendimize prensip edindik. Sigortacılık ciddiyet ve güven gerektirmektedir. Sigorta sektörü doğası gereği çok ciddi zorluklarla yüzleşmektedir. Kişi ve kurumlardan sigorta poliçeleri için binlerce lira vermesi istendiği gibi bir olay karşısında da milyonlarca lira ödenebilmektedir. Sigorta, insanların birikimlerinin ve ülkemizin geleceğinin garantisidir. Bu yüzden toplumumuzun sigorta bilincinin yükselmesi gerekmektedir. Bizim Zirve  Sigorta olarak bu yönde çok büyük çaba ve uğraşımız vardır. Şirket olarak ileride sigorta kültür seviyesi yüksek bir toplumda sigorta bilinci gelişmiş bireylere hizmet vermek en büyük hedefimizdir. Tüm değerleri sigortalı bir  toplum yaratmak için çalışmalarımızı sizlerden aldığımız destekle sürdürecegiz. Hepinize saygı ve sevgilerimi sunarım.

 

Raif Çukurovalı
Genel Müdür

İletişim

  • Merkez: 00 90 -392 228 71 54
  • Email:Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.
  • Adres: Şehit İbrahim Ramadan Sokak No:7 Yenişehir/Lefkoşa KKTC, Mersin 10 Turkey.

SOSYAL MEDYA