Turkish Arabic English Russian Spanish

Ferdi Kaza Sigortası

Ferdi Kaza Sigortası

Her an her şey olabilir! Kendinizin ve sevdiklerinizin yaşam standardını, vefat veya kaza sonucunda oluşabilecek olumsuz gelişmelere karşı fınansal koruma altına almak lazım. Ferdi kaza sigortaları, beklenmedik durumlarda sizi ve sevdiklerinizi finansal güvence altına alıyor.
Ülkemizde kazalar oluyor ve kişiler ölüyor. Kendiniz ve sevdikleriniz için beklenmedik durumlara hazırlıklı olmalısınız.
Teminat Detayları
Vefat Teminatı
Vefatınız durumunda sevdiklerinizin mevcut hayat standartlarını sürdürebilmelerine yardımcı olabilecek maddi güvenceyi sağlar. Ferdi Kaza Sigortası ile geride kalan sevdiklerinize finansal güvence temin edebilir; ailenizin geçiminde, çocuğunuzun eğitim hayatında finansal problemlerle karşılaşmayacağından emin olabilirsiniz.
Kaza sonucu kalıcı sakatlanma

Kaza halinde mevcut hayat standartınızı sürdürebilmenize yardımcı olabilecek maddi güvenceyi sağlar.
Tedavi Masrafları
Kaza sonrası hastahane tedavi masrafları karşılanır.

• Tüm gerçek kişiler sigorta teminatı kapsamına alınabilir.
• Sigorta süresi 1 yıldır.

DİLERİZ SEVDİKLERİNİZ VE SİZ SAĞLIKLI BİR YAŞAM SÜRERSİNİZ. ANCAK DAHA GÜVENLİ BİR GELECEK İÇİN, OLABİLECEK BÜTÜN AKSİLİKLERİ DÜŞÜNEREK HAREKET ETMELİSİNİZ.

İletişim

  • Merkez: 00 90 -392 228 71 54
  • Email:Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.
  • Adres: Şehit İbrahim Ramadan Sokak No:7 Yenişehir/Lefkoşa KKTC, Mersin 10 Turkey.

SOSYAL MEDYA