Turkish Arabic English Russian Spanish

Yapılması Gerekenler

Hasar Anında Yapılması Gerekenler

Öncelikle hiçbir zaman hasar işlemleri gerektirecek bir durum ile karşılaşmamanızı dileriz.

 

Zirve Sigorta tarafından teminat altına alınmış riskiniz ile ilgili hasar oluşması durumunda aşağıda belirtilen adımları izleyerek işlemlerinizin en kısa sürede ve kolaylıkla sonuçlandırılmasını sağlayabilirsiniz.

Hasar meydana geldiği zaman en kısa sürede şirketimizi haberdar ediniz. Hasar ihbarında bulunmak ve sigorta yardım hizmetlerinden yararlanmak için, mesai saatleri içerisinde (Pazartesi – Cuma 08:00 – 17:00) 0392 4440154 numaralı müşteri hizmet hattımızdan bize ulaşabilir veya mesai saatleri dışında (0548) 824 07 24 hasar ihbar hattından ihbarınızı iletebilirsiniz.

 

Daha sonra ise hasarınızla ilgili resmi makamı arayarak bilgilendiriniz. Örneğin araç hasarı için Trafik Polisi, yangın hasarı için itfaiye gibi. Şirketinizden herhangi bir yetkiliye veya acentenize ulaşamadığınız durumlarda ilgili hasarınıza dair mutlaka resmi makama kayıt tutturarak rapor alınız.

İletişim

  • Merkez: 00 90 -392 228 71 54
  • Email:Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.
  • Adres: Şehit İbrahim Ramadan Sokak No:7 Yenişehir/Lefkoşa KKTC, Mersin 10 Turkey.

SOSYAL MEDYA