Yönetim Kurulu
Yönetim Kurulu
Organizasyon Yapısı
Santral Telefon Numaraları 0392 444 0154 0548 844 0154
Yönetim Kurulu Başkanı Raif Çukurovalı 0542 8517341 Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. Yönetim Kurulu Üyesi
|
|||
Genel Md. 05488401986 Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. Şef Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.
Dış İlişkiler ve Pazarlama Sorumlusu 0542 855 0155 Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.
Poliçe Bölümü Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. Bölüm Sorumlusu: Sündüs Keseroğlu Sena Ağan Mehmet Özmert Kübra Saçar Hatice Utkan Buse Sürünür
Hasar Bölümü Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. 0548 824 0724 Burcu Altay - Bölüm Sorumlusu Fatma Dağlarağası
Muhasebe Bölümü Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. Ayşegül Çelik Resmiye Arnal Bahar Yesev |
|||
Hizmetliler |