Turkish Arabic English Russian Spanish

Zirve Ailem Ferdi Kaza

Zirve Ailem Ferdi Kaza

Çekirdek, geniş, modern ya da geleneksel tüm ailelerin ihtiyaçlarını karşılayan “Zirve Ailem Ferdi Kaza Sigortası”, kazalardan sonra ailelerin yaşadığı manevi zorluk ya da boşluklara, maddi sıkıntıların eklenmesini engeller. Kazadan sonra vefat durumunda yakınlarınıza, maluliyet durumunda ise size maddi yardım sağlar. Bir başka deyişle, ferdi kaza sigortalarının ailenizi de koruyan çeşidi olan “Ailem Ferdi Kaza Sigortası”, geleceğe umutla bakmanıza yardımcı olur ve bazı engellerle karşılaşsanız bile hayat kaldığı yerden devam eder.

Temel Özellikler

·        2-80 yaş tüm müşterilerimiz sigorta yaptırabilir. 18 yaş altı sadece anne veya babadan birisinin de sigorta edilmesi koşuluyla sigortalanabilir.

·        Sigorta süresi 1 yıldır.

·        Üründe yenileme garantisi bulunmamaktadır, sigorta ettirenin talep etmesi ve yenileme döneminin başında ilk primin eksiksiz bir şekilde ödenmesi halinde yenileme yapılabilir.

·        Para birimi TL'dir.

·        Peşin ya da 9 taksit olarak ödenebilir.

·        Türkiye veya Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinde ikame etme şartıyla teminat dışı kalan ülkeler(*) hariç tüm Dünyada geçerlidir. Birleşmiş Milletler yaptırım klozu çerçevesinde; Irak, Suriye, Afganistan, İran, Libya ve Gazze Şeridi teminat dışı kalan yerlerdir.

Teminatlar

Kaza Sonucu Vefat

Sigortalının bir kaza sonucunda vefat etmesi ile Kanuni Varislerine ya da belirlediği kişilere tek seferde Poliçede belirlenen tutarda tazminat ödenir.

Kaza Sonucu Tam ve Daimî Maluliyet

Sigortalının bir kaza neticesinde tam ve daimî maluliyetinde kendisine tek seferde Poliçede belirlenen tutarda tazminat ödenir.

Gündelik Tazminat

Sigortalı, kaza neticesinde geçici olarak çalışamayacak duruma düşerse, kendisine poliçede yazılı olan gündelik tazminat ödenir.Gündelik tazminat veya tedavi masrafları yalnız başına sigorta edilemez, ancak ölüm ve sürekli sakatlık teminatları ile birlikte verilebilir.

Tedavi Masrafı

Sigortalının poliçe kapsamında yer alan bir kaza sonucunda yaralanması veya sakatlanması durumunda tedavi için yapılan doktor ücreti ile cerrahi işlemler, ilaç, tahlil, röntgen ve diğer tedavi giderleri fatura ile belgelenmek kaydıyla poliçede yazılı limitler ve Ferdi Kaza Sigortası Genel Şartları dâhilinde tazmin edilir.

Avantajlar

·        Tüm ailenizi sigorta altına alabilirsiniz.

·        Farklı limit alternatifinden dilediğiniz paketi seçebilirsiniz.

·        Sigortaya “aile kapsamında” sahip olursanız, tüm çocuklarınızı poliçeye prim farkını ödeyerek dâhil edebilirsiniz.

·        Tüm sigortalılara ücretsiz asistan hizmetleri sunulmaktadır. Laboratuvar hizmeti, diş paketi ve diyetisyen danışmanlık verilmektedir.

 

İletişim

  • Merkez: 00 90 -392 228 71 54
  • Email:Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.
  • Adres: Şehit İbrahim Ramadan Sokak No:7 Yenişehir/Lefkoşa KKTC, Mersin 10 Turkey.

SOSYAL MEDYA